Eindelijk het regent!
Door: Thomas & Kirsten
Blijf op de hoogte en volg Thomas & Kirsten
16 Oktober 2006 | Aruba, Paradera
Yes, yes, yes het regent eindelijk! En niet regen zoals wij in Nederland gewendt zijn hoor, maar het komt uren achter elkaar met bakken uit de hemel. Helaas is de temperatuur nog steeds 30 graden ondanks de regen.
Vanmorgen vroeg opgestaan, want dacht ga heerlijk opruimen en dan Internetten. Nou niet dus het heeft zo geregent dan ons terras, toilet, badkamer en woonkamer vol met plassen water lag. Dus jullie begrijpen vast dat dit een heel karwei was en inmiddels is het hier 15.00 uur en zit eindelijk buiten achter de pc.
De afgelopen dagen hebben wij alweer zoveel beleeft, dat wij gewoon niet eerder de tijd hebben gehad een berichtje te plaatsen (goed teken hé).
Vorige week moest Thomas voor een paar dagen het veld in en was ik dus helemaal home-alone. Das wel effe wennen hoor als je aan de andere kant van de wereld zit, maar heb mij prima vermaakt. Afgelopen donderdag kwam Thomas alweer lekker thuis en hebben wij 's avonds heerlijk pannekoeken gegeten en even een kijkje genomen in het Casino. Jahaa alleen een kijkje genomen.
Zaterdag was het dan zover, wij hebben getest of het ouderschap wat voor ons is. Nou Thomas is er helemaal klaar voor, maar wees niet bang ik nog helemaal niet!
Jaimy kwam om een uur of drie en hebben toen heerlijk een x aantal uurtjes in het zwembad vertoeft met "Bassie & Adriaan". Was echt super gezellig en de kleine wilde natuurlijk het water niet meer uit. Eenmaal het water uit gekregen hebben wij heerlijk met zijn drietjes thuis "Chili con carne" gegeten (Ja, hoe kan je het zo'n klein kereltje aan doen). Na het eten belanden de mannen op de bank voor de televisie en kon ik beginnen aan de afwas. Thomas kon mij niet helpen, want volgens hem moest hij bij de kleine blijven, anders werdt hij misschien onwennig. Nou wat een gelul Thomas!!!!
De bank deed de beide heren goed, want het duurde nog geen vijf minuten en toen zaten ze allebei te knikkebollen voor de TV.
Tegen negenen werd de kleine weer opgehaald en Thomas vond het jammer hoor, dat hij weer met zijn eigen papa en mama mee naar huis ging. (ik ook hoor, want het was super gezellig)
Zondag hebben wij heerlijk uitgeslapen en zijn toen tegen twee uur vertrokken naar het strand. Heerlijk was het, maar tegen vieren brande het iedereen in en zijn we maar lekker naar huis gegaan. 'S avonds even met Dani en Jeffry gegeten bij "Taco Bells" en daarna naar het Casino geweest. Het Casino stelt niet zoveel voor, maar ik kwam er gewoon met 190 dollar vandaan. Lucky me!
Verder beleven we niet zoveel, dinsdag ga ik te vollyballen en woensdag aquajoggen. We zien wel wat het wordt, maar ik moet hier echt wat aan mijn conditie gaan doen, wat doe nu al drie weken helemaal niets.
Tot de volgende keer, de eerste druppels vallen alweer naar beneden dus ga snel afsluiten.
X Kirsten
X Kirsten
16 Oktober 2006 - 20:47
Birgit:
jammer dat je nog niet geschikt bent voor het oudersschap.. dat wordt dus nog even wachten..
leuk verhaal!! liefs birgit
16 Oktober 2006 - 20:47
Rosan:
"Jammer dat het nog steeds 30 graden is, blij dat het keihard regent en we hebben niet zoveel te beleven?" kis, je bent hartstikke gek! Maar mocht je het nou echt niet uithouden daar, kunnen we altijd ruilen ;) -
16 Oktober 2006 - 20:48
Rosan:
he bir, das toevallig -
16 Oktober 2006 - 20:55
Leny:
thomas en jaimy samen op de bank, erg aandoenlijk!!!!leuk om weer wat over jullie belevenissen te lezen,mooi foto's, veel plezier in de regen......
liefs mam. -
17 Oktober 2006 - 01:55
Jaimy:
Lieve Kirsten en Thomas..
Ik wilde even zeggen dat ik jullie heel erg lief vind en dat mijn papa en mama het heel fijn vonden dat jullie dit voor ze willen doen. In het begin moest ik wel een beetje huilen maar toen ik het zwembad zag was ik vet stoer.. en hebben we heerlijk gezwommen.
Enne.. ik vind chili juist heel erg lekker hoor!! Volgende keer kom ik weer met papa en mama langs, en dan ga ik weer gezellig met jullie spelen.
Dikke kus van Jaimy ( James)..
17 Oktober 2006 - 06:28
Ieteke:
Staat je goed Thomas, kirsten trouwens ook. Volgens mij hoeven wij niet meer zo lang te wachten Birgit.... kus -
17 Oktober 2006 - 07:06
Menno:
Ja je moet soms natuurlijk keuzes maken tussen afwas en banken ;)
Misschien volgende keer de afwas meenemen de zee in en laten weken :D -
17 Oktober 2006 - 08:39
Birgit:
roos, was erg toevallig ja!
iteke, ik hoop dat het opschiet.. -
17 Oktober 2006 - 16:47
Jolanda:
Ah, wat zijn jullie toch bruin!!!
Hier begint het al echt frisser te worden hoor...
Tis weer een heerlijk verhaal om te lezen.
Genieten!!
liefs -
18 Oktober 2006 - 11:59
Priscilla:
Hee!
Altijd leuk om jullie verhalen te lezen.
Wij zijn ook bezig met een vakantie boeken, ik wil graag naar Taurito Princess (van wie was dat idee ook alweer?? Haha)maar Marco wil graag duiken in Egypte, schijnt na De Antillen ook supergaaf te zijn.
We komen er vast wel uit!
Spreek je snel weer!
Ayo, Priscil -
18 Oktober 2006 - 12:10
Esmée:
hoi thomas en kirsten, mijn papa zei dat ik goede oppas krijg. blijf nog maar oefenen met Jaimy!
morgen kom ik thuis!!
kus Esmée -
18 Oktober 2006 - 17:28
Monique:
nog even door zueren thomas, dan gaat ze vanzelf overstag. Leuke foto`s en verhaal weer. Jullie zijn al aardig bruin,nog even en jullie zijn niet meer te onderscheiden van die arubanen. Nog veel plezier daar, groetjes van allemaal -
19 Oktober 2006 - 15:45
Kim Punter:
Zo te lezen is het daar helemaal geweldig. En de foto's bevestigen dat helemaal!!! Wat een mooie uitzichten.
Tof dat jullie het daar zo naar jullie zin hebben.
Groetjes uit W'óord.
21 Oktober 2006 - 15:49
Erik En Jacobje:
Hey, zo te zien genieten jullie lekker daar,en wat zijn jullie al lekker bruin zeg! leuke verhalen en foto's zo kunnen we jullie mooi volgen. heel veel plezier nog en ga zo door met genieten zouden we zeggen!! kusjes erik en jacobje