eindelijk een berichte!!! - Reisverslag uit Paradera, Aruba van Thomas & Kirsten Doorn & Boersma - WaarBenJij.nu eindelijk een berichte!!! - Reisverslag uit Paradera, Aruba van Thomas & Kirsten Doorn & Boersma - WaarBenJij.nu

eindelijk een berichte!!!

Door: thomas

Blijf op de hoogte en volg Thomas & Kirsten

16 September 2006 | Aruba, Paradera

Hier is ie dan eindelijk een berichtje van
mij.
Het is nu vrijdag en mijn eerste werk week
zit er op.
Donderdag 7 sept om lokale tijd 21:00
Lande ik op het vliegveld van Aruba, door enkele problemen met het vliegtuig(whaa!)
hadden we een uur vertraging maar desondanks
toch veilig geland.
Op het vliegveld stond een collega van mij op mij te wachten en hij bracht me naar het appartementen complex. Dit zag er super uit.
na wat spulletjes opgeruimd te hebben snel snurken want ik was op.
De volgende dag met de zelfde collega naar het werk gereden, en toen begon het feest van het ene naar het andere kantoortje.
Inrouleren noemen ze dit en daar was ik woensdag pas mee klaar.
wat een ellende!!
Voor de rest moet ik ook heel veel dingen regelen hier op het eiland zoals: inschrijven,verzekeringen en noem zo maar op.
Dus de mooie plaatjes van aruba, zee en strand zijn mij tot op heden aardig ontschoten.
De zon wel want vorige week zondag ben ik leuk verbrand.
Dit was dus een goeie les voor mij.
Vanochtend heb ik een auto gekocht, met nadruk op auto want dit is een behoorlijke groote auto een toyota landcruiser.
Wat betreft auto's hier die zien er stuk voor stuk niet uit hier allemaal dik onder de roest dit komt door het klimaat.
Maa
zonder een auto ben je hier niks, alles ligt ver uit elkaar en fietsen of lopen langs de weg is geen optie, want auto rijden kunnen ze hier niet.
binnenkort alles ik alles op orde heb komt er meer nieuws en foto,s.
want dan is mijn liefje er ook en dan kunnen we echt beginnen met leven.
we houden contact.

groeten thomas

• 17 September 2006 - 09:32

Leny:

he Thomas, leuk om te lezen hoe het met je leven op Aruba staat...
    het is nu 11.30 op zondagochtend, jij hebt nog een hele zondag voor de boeg, geniet ervan!
    groetjes Leny

• 18 September 2006 - 19:19

Birgit:

hee thomas! leuk weer wat van je te horen.. kom net terug van tennis het is heir 21:18 en hoor net dat de playstation op mijn kamer staat:D
    ga nu snel douchen en dan weer shrek spelen.. ik hoorde dat ronald hem ook graag wou hebben van kirsten.. dus ronald als jij dit ook leest.. als ik weg ga krijg jij hem! want kirsten zei dat we hem moesten delen..
    veel plezier de laatste dagen want voor je t weet is de rust voorbij! geniet ervan.. xx

• 20 September 2006 - 15:15

Bas Kranendonk:

hoest jonge? al een beetje gewend daar? vanavond even afscheid nemen van je wederhelft. voetbal was kloten zondag, hou je 'coach van het jaar' nog wel bij? groeten!

• 20 September 2006 - 18:46

Judith:

Lieve Thomas en Kirsten,

Ik wens jullie heel erg veel plezier en een geweldige tijd!
    kirsten ik vond het gigantisch gezellig om je weer even te zien en te spreken vandaag! Succes morgen met reizen.
    Laat snel weer iets van me horen... Dikke kus Judith

• 21 September 2006 - 19:48

Carientje:

He toppers
    best gek dat jullie weg zijn.... voelt raar.. Heel veel plezier daar en hopelijk werkt het compaz en de zonwijzer.... tot nader contact
    xxx